top of page

 

Wij zijn een toekomstonderzoeks- en strategisch trendbureau, sterk verenigd in een Kollektiv. Ons antwoord op de vloeibare samenleving die naar 'verbinding' snakt. Wij adviseren organisaties over de veranderende tijdsgeest en innovatie.

De toekomst is open. Ze is maakbaar. De toekomst fascineert. Zeker in een wereld waar exponentiële ideeën het voortschrijdend inzicht van de lineariteit, de wacht heeft aangezegd.

 

Hoe meer er op korte termijn verandert, hoe meer een visie op lange termijn zich opdringt. Organisaties gaan gebukt onder de korte termijn realpolitik van krimpende cijfers en drukkende marges. Het belemmert het zicht op toekomstgerichte oplossingen.

De toekomst verkennen is als een huwelijk van wetenschappelijk onderzoek én een juiste dosis ´fingerspitzen’, waarin rede en gevoel zich met elkaar vermengen.

FingerSpitzen Kollektiv bevindt zich op het snijpunt van mens (samenleving), werk (economie) en machine (technologie) en biedt als strategische sparringpartner toekomstonderzoek, inspirerende inzichten en trendkennis zodat ook uw organisatie, bedrijf of instelling de broodnodige vitaliTIJD behoudt in de wereld van morgen.

kultur.

bottom of page